• Volgende dag bezorgtVoor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

  • beste prijsDirect netto prijzen speciaal voor installateurs!

  • voorraadRegistreer en ontvang maandelijks nieuwe acties

Partners

Installateurs kiezen graag voor de kwaliteit van Maincor. Om ervoor te zorgen dat onze buizen en fittingen eenvoudig te verkrijgen zijn voor de installateur, werken wij samen met gecertificeerde Maincor-partners.

 

Omdat wij veel waarde hechten aan de klanttevredenheid van onze gebruikers, selecteren wij onze handelspartners met uiterste zorg. Wij kiezen hierbij voor een intensieve samenwerking, waarbij de installateur altijd op de eerste plaats staat.  Zo weten wij zeker dat de goede ervaring die men met Maincor heeft gewaarborgd blijft.
Hieronder staat een overzicht van onze partners.

Partners | Salo

SALO heeft een breed assortiment (Water, CV en elektra). Leden kunnen altijd rekenen op goede ondersteuning en advies. Het grootste gedeelte van het assortiment kan binnen 24 uur worden geleverd. Alles komt daarbij in één vrachtwagen en op één factuur.

 

Toermalijnstraat 6

1812RL, Alkmaar

T 072-5145000

E info@salo.nl

Verploegen | Partners

Verploegen levert uit voorraad installatie materiaal aan de professionele installateurs, loodgieters en service bedrijven. Naast ketels van vele merken, zoals Nefit, heeft Verploegen ook meer dan 4.000 verschillende onderdelen.

 

Loosduinseweg 637

2571 AK, Den Haag

070-3602924

verkoop@verploegen.nl

Econoord creëert duurzame oplossingen voor nieuwbouw en renovatie. Zij ontzorgen instalatiebedrijven door een meerwaarde te creëren met innoverende producten die zich aanpassen aan de marktvraag.

 

Molewijk 4

8711 CR, Workum

0518-842568

info@econoord.nl