• Volgende dag bezorgtVoor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

  • beste prijsDirect netto prijzen speciaal voor installateurs!

  • voorraadRegistreer en ontvang maandelijks nieuwe acties

Bezorg- en verzendkosten binnen Nederland:

– € 15 bij een orderbedrag onder de € 100,-
– Gratis bezorging bij bestellingen boven € 100,-

Maincor.nl verzendt geen orders buiten Nederland.
Tevens levert Maincor.nl niet onder rembours en we leveren geen bestellingen af op een postbusadres.

 

Levertijd

De levertijd van bestellingen verschilt per bestelling. Het één en ander is afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, de geselecteerde betaalmethode en de voorraad. Wij bestellen/leveren zodra we uw betaling ontvangen hebben. Elektronische betalingen worden snel afgehandeld, waardoor dit maximaal twee tot vijf werkdagen in beslag kan nemen. Een indicatie van de levertijd van bestelproducten wordt op de website getoond.

 

Voorraadartikelen worden in de regel tussen 24-48 uur op werkdagen geleverd. U kunt de actuele voorraad vinden op de meerinfo pagina van het betreffende artikel. Dit wordt aangegeven als Beschikbaar eigen magazijn (24 uur). Artikelen die geleverd worden uit het externe magazijn, aangegeven als Beschikbaar extern magazijn (48 uur), worden doorgaans één werkdag later geleverd dan de voorraadartikelen. Bestellingen die voor 16:30 uur op werkdagen geplaatst worden, zullen onder normale omstandigheden de volgende werkdag geleverd worden. Bestellingen op vrijdag na 16:30 uur geplaatst, worden op maandag verwerkt.

 

Transporteur

Uw bestelling kan geleverd worden door verschillende vervoerders, zoals DHL of GLS.

 

Transport risico

Maincor.nl is verantwoordelijk voor het transport tot aan het moment van levering. Het transport risico als zodanig wordt geheel door Maincor.nl gedragen. Schade tijdens transport wordt door Maincor.nl vergoed en/of producten worden omgeruild. Dit bepaalt Maincor.nl zoveel mogelijk in overeenstemming met de wensen van de consument. De consument dient de bestelling bij aflevering te controleren op schade.

 

Schadereclamaties kunnen tot twee dagen nadat u uw goederen heeft ontvangen worden ingediend. Maincor.nl zal vervolgens zorg dragen voor een gepaste oplossing. Schadereclamaties die later dan twee dagen gemeld worden, kunnen niet worden gehonoreerd.

 

Afhalen

Het is mogelijk uw bestelling af te halen bij SALO. Op onderstaand adres:
Toermalijnstraat 6
1812 RL Alkmaar
Nederland