• Volgende dag bezorgtVoor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

  • beste prijsDirect netto prijzen speciaal voor installateurs!

  • voorraadRegistreer en ontvang maandelijks nieuwe acties

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Hieronder vindt u een overzicht van al onze betalingsmogelijkheden.

 

iDeal

Als je beschikt over een bankrekening bij één van de grotere Nederlandse banken, dan is de kans groot dat u toegang heeft tot iDeal. Deze betalingsmethode wordt door veel mensen gezien als de makkelijkste manier van betalen op internet. Een betaling via iDeal wordt direct verwerkt: hierdoor kunnen wij uw bestelling direct in behandeling nemen.

 

Creditcard

In onze webshop ondersteunen wij de creditcard betalingen van alle bekende merken. Denk hierbij aan: Mastercard, Maestro, Visa en American Express. Om uw creditcardgegevens te kunnen verifiëren wordt uw data via een beveiligde SSL-server verzonden. Zodra de creditcardgegevens zijn gecontroleerd zijn gecontroleerd, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Dit gebeurt meestal nog dezelfde dag.

 

PayPal

Wij ondersteunen ook betalingen via PayPal. Om uw transactie af te ronden met uw PayPal-rekening, hoeft u enkel uw account en e-mailadres in te voeren. Het grote voordeel van dit platform is, dat u niet langer uw creditcardgegevens of uw identifier van uw bank nodig heeft.

 

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

 

Bancontact

Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via uw debetkaart. Bestellingen uit onze webshop verlopen onmiddelijk bij betaling via bancontact.